Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки (Репертуар на ЛИСТОПАД 2013 р.)

29 Жов 2013 / 11:41 | Переглядів: 2127

лялькова вистава Білосніжка

03 листопада 2013 р. (поч. о 12, 1430 год.)

"Сембо" Ю. Єлісеєв (казка)

Юні глядачі, які прийдуть на цю виставу-казку, побачать цікаву й повчальну історію, яка відбулася в далекій чудесній Африці, де живе маленький Сембо і його Мама-Антилопа. Про велику силу материнської любові, що перемагає підступництво і зло, розповідає ця яскрава вистава.

Режисер - з. а. України В. Лісовий

Художник - О. Мельничук

Ціна квитка 12 грн.

10 листопада 2013 р. ( поч. о 1200, 1430 год.)

"Бременські музиканти" В. Ліванов, Ю. Ентін (казка-мюзикл)

Дружбі, якою зв'язані між собою персонажі цього спектаклю, позаздрить будь-яка людина. Адже у житті не так часто вдається зустріти настільки близьких за духом друзів, яких удалося зустріти головним героям цієї історії - Бременським музикантам. Разом з ними глядачі відправляться назустріч своїй мрії. Вони побачать захоплюючу історію, у якій є все: мандрівки, веселощі, пісні, любов і, звичайно ж, дружба!

Режисер - з. а. України В. Лісовий.

Композитор - Г. Гладков.

Балетмейстер - Д. Татарінов.

Художник - О. Федун.

Ціна квитка 12 грн.

17 листопада 2013 р. (поч. о 12, 1430 год.)

Прем'єра

"Івасик і Змія" Ю. Чеповецький (українська казка)

Одного разу знайшов Дід у лісі чудовий корінець, схожий на маленького хлопчика і… почалася казка про Івасика-Телесика. Так, так, того самого хлопчика, якій з'явився на радість самотнім Діду і Бабі із звичайного лісового корінця. І усе було б добре, якби хитра, підступна Змія-Відьма не вкрала малого Івасика…

Режисер - О. Боков

Художники - О. Мельничук, В. Якубовський

Ціна квитка 15 грн.

24 листопада 2013 р. ( поч. о 1200, 1430 год.)

"Мисливець і русалка" Г. Буртинський (чарівна казка)

Театр актора і ляльки запрошує всіх, хто любить чарівні українські казки, за мотивами яких і поставлена вистава про сміливого Мисливця й підступну Русалку.

Маленьких глядачів чекають цікаві пригоди Андрія-Мисливця, який, щоб урятувати свою наречену Марійку, повинен перехитрити Бабу-Ягу, Чорта, жадібних Раків і перемогти Трьохголового Змія.

Режисер - з. а. України В. Лісовий

Художник - Л. Воробйова

Ціна квитка 12 грн.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.