Тернопіль відвідає академічний ансамбль пісні і танцю «Калина»

18 Лис 2013 / 08:07 | Переглядів: 2655

Філармонія

Феєрверк музики, танцю та співу подарує тернополянам академічний ансамбль пісні і танцю "Калина" (м.Київ). Художній керівник та диригент - заслужений діяч мистецтв України - Валерій Дебелий.

Ансамбль побував скрізь, де люблять народну творчість , а 25 листопада завітає і до Тернополя.

Освоюючи фольклорний простір багатьох регіонів України, протягом чверті століття, ансамбль створив власні вистави : ярмаркові дійства "Боричів тік", народну драму "Чарівниця", і навіть фольк-шоу - оперу-гопак "Карась та султан" за оперою С.Гулака-Артемовського "Запорожець за Дунаєм".

Досконало мальовничі , чіткі за своєю музично-хореограгічною формою сценічні картинки , в яких народний танець поєднується із сучасною лексикою, прикрашають скарбницю української культури сьогодення. Концерт відбудеться у філармонії 25 листопада о 18.30.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.