Співачка Злата Огневич представлятиме Україну на Євробаченні-2013

24 Гру 2012 / 06:50 | 1 коментар | Переглядів: 2532

Огневич Злата Євробачення

Кілька годин тому стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2013. Переможницею фіналу національного відбору стала співачка Злата Огневич. Ось фрагмент її виступу.

Загалом до фіналу вийшло 20 конкурсантів. Сьогодні вони змагались за звання найдостойнішого. За всіма голосуваннями серед членів журі, глядачів та ЗМІ - упевнено перемогла Злата. Вона набрала сорок балів. Наступного року у Євробаченні братиме участь 39 країн. Цьогорічний українській відбір було проведено на кілька місяців раніше, ніж зазвичай. Організатори пояснюють - це нарешті дасть можливість конкурсантці добре підготуватися.

Злата Огневич, співачка:

- Я считаю, что удивлять нужно музыкой, энергетикой своей и, конечно же, будет сюрприз. Мы над этим работаем. Спасибо большое Первому Национальному, огромный поклон за то, что вы сделали отбор сейчас, за то, что у меня будет возможность подготовиться, не волноваться.

Єгор Бенкендорф, генеральний директор Національної компанії України:

- Надо же когда-то начинать заранее готовиться. Почему? Потому что хочется привезти в следующем году не только, допустим, детское Евровидение первое место. Чтобы было и взрослое Евровидение первое место.

Джерело: 1tv.com.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.