Сьогодні відбудеться радіомандрівка-конкурс стежками Волинського Тернопілля

26 Жов 2017 / 05:41 | Переглядів: 3749

Лариса Осадчук Тернопільщина туристична

Увага! Конкурс! Програма обласного суспільного радіо "Тернопільщина туристична", сьогодні, в четвер, 26-го жовтня о 7-ій 30 пропонує мандрівку стежками Волині Тернопільщини і сторінками першого випуску альманаху книжників і книголюбів Волинського Тернопілля "Книжний гостинець". У виданні зібрані історичні, краєзнавчі матеріали, а також художні твори, які популяризують цю частину нашої області. Книжка стане в пригоді мандрівникам і тим, хто більше хоче дізнатися про Волинське Тернопілля. Один екземпляр з автографами - в подарунок від упорядника видання, письменника Сергія Синюка за правильну відповідь на його запитання. Також переможець отримає брендовий записник від тернопільського обласного радіо. Отож, запитання від Сергія Синюка:
"Поляки своє найдавніше державне свято відзначають завдяки уродженцю Волинського Тернопілля. Вони мають на честь цього свята вихідний, дуже ним пишаються, про це свято в них є цілий ряд пісень. Причому, коли навіть мінялись формації і Польща певний час була соціалістичною країною, то це свято тоді теж існувало.
Що це за свято? Як звали цього чоловіка, який фактично був виплеканий Волинським Тернопіллям, а навів порядок в наших сусідів?".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.