«Школа Святого Миколая»

14 Лис 2012 / 10:52 | 1 коментар | Переглядів: 3746

Миколай св

З 19 листопада по 18 грудня буде діяти "Школа Святого Миколая", де усі бажаючі зможуть навчитися виготовляти подарунки своїми руками. "Школу Святого Миколая" проводитимуть майстри "Арт-Колеса" спільно з членами ТМО ВМГО "Молода Просвіта", в яких уже є досвід проведення "Школи писанкарства".

Напрямки рукоділля, в яких діти виготовлятимуть подарунки:

- художній розпис по склу та кераміці;

- листівкарство;

- квілінг;

- робота з полімерною глиною;

- фетром;

- художнє валяння;

- виготовлення прикрас та аксесуарів.

Навчання проводитимуться 2 рази на тиждень у післяобідній час і завершаться 18го грудня великим спільним заняттям зі співами та читаннями віршів про Св. Миколая, які діти вивчатимуть під час попередніх занять. А також на останньому уроці діти отримають подарункові пакуночки.

Також батьки зможуть скористатися можливістю запросити Святого Миколая з ангелами до своїх дітей додому. Члени "Молодої Просвіти" щорічно 18-го грудня ходять по домах, даруючи подарунки дітям.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати "Школу Святого Миколая". Заняття проводитимуться за адресою: вул. Й.Сліпого 3, каб.3(приміщення ТМО ВМГО "Молода Просвіта").

Записатися можна за тел. 0989280904 - Віта.

Прес-секретар ТМО ВМГО "Молода Просвіта" - Моргун Олена
Тел.: 380980650783
Ел. адреса: singer_girl_95@mail.ru

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.