Сергій Притула розпочинає зйомки другого сезону «Вар’яти-шоу»

10 Сер 2017 / 12:47 | Переглядів: 3774

притула

10 серпня у павільйоні Film.ua стартують зйомки нових випусків україномовного гумор-шоу "Вар'яти-шоу" з автором та ведучим Сергієм Притулою. Прем'єра запланована на осінь 2017 року на Новому каналі
Про це повідомляє прес-служба"Вар'ятів"

Заплановано, що у другому сезоні шоу буде дев'ять випусків, кожен з яких зніматиметься щодня - з 10 до 13 серпня і з 17 до 21 серпня.Режисером, як і минулого року, виступатимеОлег Бондарчук.

Як зазначено в релізі, цього разу на зйомках будуть присутні саме фани артистів, а не статисти, як це було минулого року на зйомках першого сезону шоу.

"То ж зйомки перетворяться на такі собі концерти “Вар'яти-шоу”, з однією різницею - вони проходитимуть не в звичних палацах та будинках культури та концертних майданчиках, а в павільйоніFilm.ua",- повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, проект"Вар'яти-шоу" стартував в ефірі Нового каналу у листопаді 2016 року.Програма виходила щонеділі о 19:00.

"Вар'яти-шоу"було створено Сергієм Притулою у 2010 році. Сьогодні до складу гумористичного шоу входять артисти:Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Учасники шоужартують виключно українською мовою і при цьому гастролюють по всій Україні та за її межами. В арсеналі "Вар'ятів" - гумористичні сценки, монологи, пісні та інше.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.