ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОГО АЛЬБОМУ «ГРІМ В КОВАЛЬНІ БОГА» ВІД ГУРТУ «ТІНЬ СОНЦЯ» У ТЕРНОПОЛІ

08 Тра 2014 / 08:20 | Переглядів: 2189

Тінь сонця

У суботу, 17 травня 2014 року український фолк-метал гурт "ТІНЬ СОНЦЯ" вперше виступить з великим сольним концертом у Тернополі, презентуючи свій новий альбом "ГРІМ В КОВАЛЬНІ БОГА".Концерт відбудеться у комплексі "Amsterdam" на вулиці Монастирського, 50.Початок о 21:00.

Реліз альбому "Грім в ковальні Бога" відбувся 15 лютого 2014 року. Ця концептуально цілісна робота складається з одинадцяти композицій, представляє окрему сторінку життя гурту і присвячується українській лицарській традиції від давньоруських часів до сьогодення.

За доброю традицією "Тінь Сонця" називає свій новий альбом уривком з пісні, яку можна в ньому почути. "Грім в ковальні Бога" - рядки культової композиції Василя Лютого (Живосила) - "Меч Арея". Обрання саме такої назви до альбому пояснює лідер гурту Сергій Василюк так: "Бачачи всю ту несправедливість і кривду, яка твориться у світі, сам Всевишній закликає нас до боротьби і кожному кує свою зброю!"

"Тінь Сонця" обіцяє, що концерт у Тернополі буде тим великим святом, на якому гурт разом із глядачами заспіває нових та старих улюблених пісень, які запалом і змістом надихатимуть українців до нових перемог!

Квитки на концерт можна придбати за телефоном 097 599 43 93 або у адміністратора у пабі Patrick (вул. Монастирського, 50). Телефон: (0352)514-999.Посилання на подію у соціальних мережах: https://vk.com/ts_ternopil_17_05

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.