Музично-поетичний вечір «Барвиста мелодія слова»

05 Бер 2013 / 10:45 | Переглядів: 3033

поезія

У секторі мистецтв Тернопільської обласної бібліотеки для молоді 7 березня 2013 року о 15 00 відбудеться музично-поетичний вечір "Барвиста мелодія слова" за поетичними творами Світлани Гоч.

Присутні матимуть можливість поспілкуватись з поетесою та послухати пісні на її слова.

У заході приймають участь: композитор, заслужений діяч мистецтв України Володимир Войнарський, лауреат обласних і Всеукраїнських пісенних фестивалів Любов Шарган, лауреат Всеукраїнських та міжнародних пісенних фестивалів Іван Ракочий, заслужений діяч мистецтв України Володимир Довбня та актори театру "Діалог" Тернопільської обласної бібліотеки для молоді.

Для довідки:

Світлана Гоч - поетеса. Народилася в селищі Обертин Тлумацького району Івано-Франківської області. Закінчила в 1994 році Прикарпатський університет ім. В. Стефаника. Проживає у с. Жовтневому Тернопільського району.

Працювала вчителем української мови та літератури в м. Івано-Франківську та м. Тернополі, заступником голови Тернопільської РДА з гуманітарних питань. Тепер - директор Чернелево-Руської ЗОШ І ст.-дитсадка.

Захоплення: література, релігійний туризм, ландшафтний дизайн, книги, поезія та музика.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.