Міськрада запровадила щорічний конкурс імені В. Лучаковського

16 Бер 2012 / 11:12 | Переглядів: 2296

Лучаківський

З метою вшанування пам'яті першого українського бурмістра Тернополя Володимира Лучаковського, з нагоди 125-річчя від дня його народження виконавчий комітет міської ради запровадив Щорічний міський конкурс імені В. Лучаковського. Проводитимуть його у двох номінаціях: "Вклад в історію" та "Майбутнє створюється сьогодні". У першій відзначатимуть тих, хто найбільше вплинули на розвиток міста. У другій - хто доклав вагомих зусиль до інноваційного технологічного, суспільного, культурного розвитку Номінантів пропонували ЗМІ, навчальні заклади, громадські організації, галузеві об`єднання. Переможців визначатиме експертна рада.

День народження першого українського бурмістра Тернополя Володимира Лучаковського припадає на 19 березня. Саме в цей день в Українському домі "Перемога" о 17:00 проведуть урочисте святкування і відзначать лауреатів конкурсу.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.