Любомир Стринаглюк презентував книгу про розпізнавання знаків-символів

21 Лют 2016 / 11:27 | Переглядів: 1995

Любомир Стринаглюк презентував книгу про розпізнавання знаків-символів

"Знаки часу. Розпізнавання" - так назвав свою книгу івано-франківський письменник, громадський діяч, волонтер Любомир Стринаглюк. Її презентація відбулася у Тернопільській міській бібліотеці для дорослих №4, що має статус етноцентру.

"Уміння розуміти і тлумачити знаки часу - насущна умова виживання у XXI сторіччі" - пише автор у передньому слові до книги. І важлива та необхідна умова орієнтації у різношерстому світі. При відмиранні старої ідеології та відсутності нової виникають дуже багато "спокусливих" пропозицій від бажаючих заволодіти духовною увагою багатьох, зокрема молодих людей, які ще не мають усталеного християнського світогляду та необхідного досвіду, щоби їх розпізнати. А сучасний світ наскрізь пронизаний символами - посередниками між земним і потойбіччям. В езотеричних крамницях пропонують цілу купу різноманітних підвісок, статуеток і літератури, які видаються невинними і навіть помічними, а насправді мають шкідливий окультний вплив на людину. А деякі "милі" східні амулети і талісмани, модні прикраси і сувеніри "по феншую", які купують в офіси та для своїх квартир, несуть негативну енергетику і можуть спричинити хворобу чи, без перебільшення, навіть смерть.

Презентуючи книгу учням десятих класів Тернопільської загальноосвітньої школи та студентам Тернопільського коледжу харчових технологій та торгівлі, Любомир Стринаглюк демонстрував зображення та пояснював значення символів, що привертають увагу молодих людей їхнього віку. Також подавав розлоге розшифровування найважливіших знаків-символів, які застосовуються в довколишньому світі, від глобальних духовних, які ведуть свій початок з дохристиянських часів до, на перший погляд, безневинних і побутових на зразок китайських "зоряних старців" чи підкови.

Це було вже сорок шосте представлення цієї книги. А до Тернополя пан Любомир прибув із Вінниці, де перебував із презентаціями декілька днів. У нашому місті із таким заходом він - уперше. Хоча місто вважає до певної міри рідним, бо ж його батько - родом із Бучацького району. Тому, отримавши запрошення, радо приїде сюди ще.

Усі бажаючи мали змогу задати своє запитання авторові книги "Знаки часу. Розпізнавання" Любомирові Стринаглюку та придбати її для себе. Втім, певну кількість книг пан Любомир залишив у бібліотеці для дорослих №4, що на бульварі Данила Галицького.

Ганна ВАВРІН.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.