Грандіозна подія цієї осені!

16 Жов 2013 / 13:17 | Переглядів: 2042

ніч рекламожерів кіно

Тільки одна ніч з 18 на 19 жовтня! Ніч рекламожерів Сінематека Жана Марі Бурсіко представляє: Інтрига, Драма, Екшн, Еротика, Гумор, Пародія, Трилер

"Ніч рекламожерів" - знамените шоу унікального формату і культовий світський захід.

18 жовтня Тернопіль зустрічає п'ятигодинний нічний марафон рекламних шедеврів з колекції Сінематеки Жани Марі Бурсіко. Глядачів Ночі рекламожерів 2013 чекає підбірка кращих рекламних роликів з усього світу за останні кілька років. І сюрприз для глядачів м.Тернополь - вперше відеоколекція Ночі реклами буде представлена із українськими субтитрами.

Програма нічного марафону:

20-00 Збір гостей у фойє кінотеатру Сінема Сіті
Налаштовуємося на одну хвилю перед п'ятигодинним рекламним марафоном! Вас чекають розваги, частування, музика і нові, цікаві знайомства.

21-00 Перша частина шоу:
Ви побачите ролик-квест з Деніелом Крейгом, Джорджа Клуні в ролі шукача скарбів, зомбі-апокаліпсис за версією служби доставки, "Богемську Рапсодію" в зоомагазині та багато іншого.

22-15 - Перша перерва (30 хвилин)
Веселощі у фойє тривають! Музика та розваги для тих, хто готовий не спати кілька найближчих годин.

22-45 - Друга частина шоу.
Ви будете підспівувати божевільним японцям і подивитися на чоловіків очима Катрін Денев.У цю частину колекції Бурсіко увійшли російські рекламні ролики-тріумфатори 14-го Київського Міжнародного Фестивалю Реклами.Родзинка програми - нещадні пухнасті тирани, вони ж котики. А також чарівне сяйво від Картьє і вражаюча історія однієї футболки з плямою.

00-15 Друга перерва (15 хвилин)

00-30 Третя частина шоу.
Репер Eminem рекламуватиме не товар і не продукти, а ціле місто.Ви дізнаєтеся, як сумують іспанські клоуни, а іракці грають у нарди ... в холодильнику! Найстійкіших чекають ролики, зняті спеціально для Суперкубку США, креатив для автопрому і кращі зразки соціальної реклами за останні роки, які нікого не залишать байдужим.

2-30 Закінчення шоу. До зустрічі в 2014 році!

Фотосесії, музика, сміх і приємні зустрічі - все це "Ніч рекламожерів" обіцяє своїм старим і новим шанувальникам і в 2013 році. Не пропустіть!
18 жовтня, 20.00.

Відкрий рекламу як мистецтво - випусти емоції назовні!

Квитки запитуйте у касах кінотеатру

Контакти для попередньої акредитації 47-77-41, ел.адрес admins@cinemaciti.ternopil.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.