«Голос країни» Павло Табаков вирушив у концертний тур «Мій світ»

21 Жов 2013 / 14:11 | Переглядів: 4269

Табаков Павло

Переможець вокального телепроекту "Голос країни" Павло Табаков, який нещодавно презентував свій новий альбом "Мій світ", вирушив разом із групою у концертний тур містами України. Тур у підтримку нового альбому розпочався 20 жовтня у Рівному. Концерт у Тернополі відбудеться 22 жовтня у ПК "Березіль".

Концерти на підтримку нового альбому Павла Табакова відбудуться в 10 містах Західної та Центральної України. Романтичний і водночас драйвовий "світ" Табакова почують і побачать в Рівному, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому, Житомирі, Вінниці, Києві та Львові. Організатором гастрольного туру співака є компанія SUSYProduction (С'юзі Продакшн).

Альбом Павла Табакова "Мій світ", на підтримку якого відбудеться однойменний тур, вийшов 1 березня 2013 року - під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою співак підписав після перемоги у телепроекті "Голос країни". "Мій світ" - це п'ятий за рахунком компакт-диск виконавця. Днями артист презентував кліп на сингл з нового альбому "Дякуюнебесам" (http://www.youtube.com/watch?v=agld5NmW0_g&feature=youtu.be)

Напередодні старту туру "Мій світ" Табаков дозволив усім охочим зазирнути у "святая святих" - на свою репетиційну базу. Співак представив ексклюзивне відео з генеральної репетиції своєї нової концертної програми. Переглянути це відео можна тут:http://www.youtube.com/watch?v=F8QdjSbePsI

Графік концертного туру Павла Табакова "Мій світ":

18 жовтня - Ужгород (Музично-драматичний театр).

20 жовтня - Рівне (ПК "Текстильник").

21 жовтня - Луцьк (Музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка).

22 жовтня - Тернопіль (ПК "Березіль").

25 жовтня - Івано-Франківськ (Філармонія).

26 жовтня - Чернівці (Філармонія).

27 жовтня - Хмельницький (Філармонія).

29 жовтня - Житомир (Музично-драматичний театр ім. І. Кочерги).

31 жовтня - Вінниця (Будинок офіцерів).

1 листопада - Київ (Театр оперети).

17 грудня - Львів (Львівська опера).

Квитки на концерт Павла Табакова "Мій світ" у Тернополі можна придбати к касах ПК "Березіль" та магазину KONIKA (бульвар Шевченка, 12, ЦУМ), а також на сайтіkasa.in.ua та за номерами телефонів:097-0000-754, 093-0000-754, 066-0000-754.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.