Фестиваль їжі та задоволення “Вуличний Ринок” відбудеться вдруге під час святкування дня міста Тернопіль

31 Лип 2015 / 10:22 | Переглядів: 1832

вуличний ринок в тернополі

28-30 серпня в рамках святкування днів міста Тернополя відбудеться другий фестиваль їжі та задоволення “Вуличний ринок”. Цього разу фестиваль розтягнеться по території всього парку імені Тараса Шевченка щоб створити комфортніші умови як для учасників так і для відвідувачів.

— Перший фестиваль, який проходив ще в травні, показав, що в Тернополі є потреба у створені якісної вуличної їжі на заміну яток з біляшами та булочками з картоплею. Гості хотіли спробувати щось нове та хотіли це спробувати і після самого фестивалю у нових закладах чи точках по місту, — розповідає організатор другого фестивалю, ресторатор Сергій Шашурін. — Скажемо чесно, було дуже приємно та неочікувано, що до нас завітала така кількість гостей, та долучились люди готові підтримати ідею зміни гастрономічної ситуації у нашому місті. Надіємось, що вже після цього фестивалю можна буде чекати на появу нових майданчиків де можна буде покуштувати смачні бургери, локшину чи інші витвори вуличної кухні.

Метою нашого фестивалю є підтримка молодих творчих людей, які прагнуть втілити заповітну мрію, показавши свої вміння для тернополян та гостей міста. Тому організатори фестивалю оголошують конкурс на п'ять грантів для молодих людей, які хочуть взяти участь у ньому. Грант від фестивалю дозволяє стати його учасником без сплати внеску. Він надає право людині чи команді пройти навчання та консультацію щодо того, як правильно та креативно підійти до організації своєї торгової точки.

Окрім місцевих кулінарів, учасниками фестивалю будуть “майданчики”, які успішно себе показали на інших гастрономічних фестивалях по території всієї України. Це і є однією з причин збільшення території проведення фестивалю. Також територія збільшується ще й тому, що паралельно на тернопільському ставі буде відбуватись чемпіонат Європи з водомоторного спорту, який в Тернополі проводять вже третій рік поспіль, і учасникам потрібно буде нагодувати вдвічі, а то і втричі більше людей аніж минулого разу.

Зареєструватись учасники можуть за посиланням (до 20 серпня): http://bit.ly/foodternopil
Подати заявку на грант фестивалю можна за посиланням (до 10 серпня): http://bit.ly/foodgrant

Посилання в соц. мережах:

https://vk.com/street.market.ternopil, https://www.facebook.com/street.market.ternopil

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.