«Фестиваль української культури»

20 Гру 2012 / 12:55 | 1 коментар | Переглядів: 2585

фестиваль української культури

Міжнародна молодіжна організація "АЙСЕК", за підтримки Тернопільської міської ради, 22 грудня в рамках проекту "Ознайомтесь з Україною" та "Тернопіль - студентська столиця України" організовує "Фестиваль української культури". Даний захід проводиться вперше та відбуватиметься в холі Торговельно-Розважального Центру "Подоляни", початок о 15.00 годині.

Крім тернополян спеціальними гостями фестивалю будуть близько 20 іноземних стажерів, які працюють у проекті "Ознайомтесь з Україною". Глядачів чекатимуть національні танці, пісні рідною мовою, традиційні страви, а також караоке для усіх бажаючих. Усе почуте та побачене волонтери з-за кордону будуть висвітлювати на сайтах та блогах своєї країни за допомогою фотографій, відео та презентацій. Головна мета фестивалю - це ознайомити іноземних гостей з українською культурою, звичаями, а також пробудити почуття любові та патріотизму до рідної країни серед нашої молоді.

Усіх присутніх на заході організатори очікують побачити у вишиванках.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.