День Героїв у Кутківцях вшанували по-особливому

29 Тра 2012 / 14:14 | Переглядів: 2492

день героїв в Кутківцях

Святковий концерт "Розквітай, мій рідний краю!", присвячений Дню Героїв, відбувся 27 травня в БК "Кутківці".

У цей день глядачам свої вміння демонстрували самодіяльні художні колективи будинку культури: вокальний ансамбль дівчат "Джерело любові" та гурт "ВО" з національно-патріотичним репертуаром. Своєю неповторністю та майстерністю вразили танцювальні колективи "Фортуна" та "Фортунятко" (художній керівник Мар'яна Пак).

Родзинкою свята став конкурс дитячого малюнка "Намалюй Україну!". Понад 50 дітей відтворили на асфальті перед будинком культури своє бачення Батьківщини.

"Всі учасники були одягнуті у вишиванки. Творіння дітей були надзвичайно яскравими, різноманітним та цікавими. Журі конкурсу вирішило нагородити всіх дітей. Несподіванкою для маленьких конкурсантів стали солодкі подарунки, які їм вручив депутат обласної ради Володимир Болєщук. Такі заходи сприяють розвитку у дітей любові до України, до українських традицій, розуміння того, що вони є українці, та усвідомлення того, що за ними майбутнє України", - розповіла директор БК "Кутківці" Наталя Горлуц.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.