Афіша

11 Вер 2013 / 11:37 | Переглядів: 1900

анонс

Тернопільський академічний обласний український драматичний театрімені Т.Шевченка

15 вересня - відкриття театрального сезону виставою "За крок до тебе" (М.Коляда).

18 вересня - комедія "Сто тисяч" (І.Карпенко-Карий).

19 вересня - музична комедія "Як повернути чоловіка" (лібрето Ю.Рибчинського, композитори - В.Ільїн, В.Лукашов).

21, 22, 25 вересня - прем'єра комедії "Занадто одружений таксист" (Р.Куні).

26 вересня - музична комедія-жарт "Пошилися в дурні" (М.Кропивницький).

28 вересня- драма "Кайдашева сім'я" (за І.Нечуєм-Левицьким).

29 вересня- музична комедія "Шалений день, або одруження Фігаро" (за П.Бомарше).

Початок вистав - 19.00.

Контактний телефон: 52-40-66.

Тернопільський обласний театр актора і ляльки

15 вересня - відкриття 34-го театрального сезону музичною казкою "День народження Кота Леопольда" (А.Хайт). Вартість квитка для дітей і батьків - 12 гривень. Початок вистав - 12.00, 14.30.

Тернопільська обласна філармонія

19 вересня- сольний концерт жіночого тріо філармонії "Солов'ї Галичини".

Початок - 18.30.

26 вересня - концерт квартету дерев'яних духових інструментів "Гальярда" Вінницької обласної філармонії. Початок - 18.30.

Палац культури "Березіль"

25 вересня - свіжі дотепні жарти, позитивні емоції, весела атмосфера та найсильніші команди сезону чекають на тебе у чвертьфінальній грі нового сезону Західноукраїнської ліги КВК за участю найкращих команд КВК України.

Початок - 19.00.

Фестивалі

13-22 вересня - "Гогольфест-2013", який відбудеться на експериментально-механічному заводі в промзоні на Видубичах. Мета фестивалю - презентація в єдиному інтерактивному просторі сучасного мистецтва, що включає в себе сучасну музику, танець, експериментальний театр, сценографію, живопис, дизайн, кіно, аудіовізуальні та інші види сучасних мистецтв.

13-15 вересня - Х фестиваль "Октоберфест". Місцем проведення фестивалю пива у Києві стане стадіон "Спартак" (вул. Фрунзе, 105). Відвідувачі зможуть скуштувати ексклюзивні сорти німецького пива з Мюнхена, а також німецької кухні: сосиски, тушковану капусту, картоплю-фрі, свинячі реберця.

13-15 вересня - фестиваль японської культури "ЯпоноМанія". Місце проведення - Київ ("КиївЕкспоПлаза" та українсько-японському центрі "НТУУ КПІ"). Мета фестивалю - представлення багатої японської культури в Україні, привернення уваги українців до японських прикладних мистецтв і єдиноборств як до альтернативи для звичних способів проведення дозвілля. У рамках фестивалю відвідувачі побачать: японські танці, музику, гру на бамбуковій флейті, японських барабанах, демонстрацію етнічного кімоно, виступ японського бандуриста Сакума Шуічі, роботи майстрів ікебани та орігамі, а також зможуть взяти участь у майстер-класах і скоштувати страви японської кухні.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.