Афіша

21 Сер 2013 / 11:12 | Переглядів: 1784

анонс

Тернопільськийакадемічний обласний український драматичний театрімені Т.Шевченка

3 вересня - музична феєрія на 2 дії "Майська ніч" (М.Гоголь, інсценізація народної артистки України Лідії Кушкової). Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр іменіТ.Шевченка. Початок - 14.00.

3 вересня - трагікомедія на 2 дії "Кайдашева сім'я" (І.Нечуй-Левицький). Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр іменіТ.Шевченка. Початок - 18.30.

Контактний телефон: 52-40-66.

Тернопільська обласна філармонія

3 вересня - концерт симфонічного оркестру за участю провідних солістів філармонії з нагоди 200- річчя з дня народження Джузеппе Верді. Диригент - Мирослав Кріль. Початок - 18.30.

Співоче поле

28 серпня- регіональний фестиваль народного танцю "Червона калина". Початок - 12.00.

28 серпня - гала-концерт до Дня міста за участю зірок української естради: Ірини Шинкарук, Інеси Братущик, Павла Дворського. Спеціальний гість свята - один з кращих музичних проектів Європи - гурт "FlyProject" (Румунія, Бухарест).Також на глядачів чекають цікаві розваги та конкурси з розіграшем цінних призів від партнерів свята і грандіозний святковий феєрверк. Початок - 19.30.

Фестивалі

21-25 серпня -VI Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир" у Львові.

Протягом Фестивалю відбуваються колоритні виступи колективів, вражаючі марш-паради учасників головними вулицями міста, презентація кухні народів світу. У теплій атмосфері проходять вечори дружби і танцювальні майстер-класи.

23-25 серпня - фестиваль "Стародавній Меджибіж" у стародавньому замку "Білий Лебідь" у селі Меджибіж Хмельницької області. В його рамках пройдуть лицарські турніри, звучатиме середньовічна та рок-музика, буде ярмарок та частування. Планується участь понад 50 військово-історичних клубів. Вартість вхідного квитка: 80 грн, дитячий до 12 років - 40 грн, до 7 років - безкоштовно. Дорослий квиток на 3 дні фестивалю: 200 грн.

24-25 серпня - військово-історична реконструкція "Остання столиця УНР 2013" у Кам'янці-Подільському.

1-10 вересня - ХХ фестиваль світової анімації "Крок 2013" в Одесі. У містах слідування фестивального корабля понад 15 тисяч глядачів зможуть побачити нові і старі мультфільми, створені майстрами з різних країн. На відбір "Кроку-2013" надіслали 586 фільмів з 51 країни світу. З них до конкурсної програми увійшло 130 стрічок з 40 країн.

7-8 вересня - свято борщу "Борщ'їв" в рамках VII фестивалю "У Борщівському краї цвітуть вишиванки" на центральній площі містечка Борщів. Місцеві господині змагаються у приготуванні національної страви, яке в давнину дало назву цьому невеликому населеному пункту. У рамках фестивалю 8 вересня кожен населений пункт Борщівського району представить свій борщ. Всього планується представити близько 50-ти видів борщу.

"Зоринка" запрошує на навчання

Набір учнів на 2013-2014 роки розпочала дитяча хорова школа "Зоринка". Запрошуються діти віком від 6 до 9 років. Термін навчання - вісім років. Детальніша інформація за телефоном: 25-15-90.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.