Афіша

31 Лип 2013 / 12:36 | Переглядів: 1833

анонс

"Палац кіно"

31 липня - 6 серпня - фільм на замовлення "Той, хто пройшов крізь вогонь". Початок - 16.30.

31 липня - 5 серпня - з нагоди 148-ї річниці від дня народження А.Шептицького художній фільм "Владика Андрей". Початок - 18.15.

6-16 серпня - пам'яті гетьмана Богдана Хмельницького та героїв битви під Пилявцями (13.08.1648 р.) і битви під Зборовом (15-16.08 1649 р.) художній фільм "Богдан-Зиновій Хмельницький". Початок - 18.15.

6-16 серпня - з нагоди 194-ї річниці від дня народження Пантелеймона Куліша художній фільм за одноіменним романом "Чорна рада". Початок - 16.30.

Контактний телефон: 52-33-33.

"Зоринка" запрошує на навчання

Набір учнів на 2013-2014 роки розпочала дитяча хорова школа "Зоринка". Запрошуються діти віком від 6 до 9 років. Термін навчання - вісім років. Детальніша інформація за телефоном: 25-15-90.

Фестивалі

3-4 серпня - XV Всеукраїнський фестиваль лемківської культури "Дзвони Лемківщини" в урочищі Бичова Монастириського району. Паралельно відбудеться другий дитячий фестиваль "Ватрочка".

3-4 серпня - фестиваль "Бандерштат" у Луцьку. Хедлайнери - "Скрябін" і "Тартак". Також традиційною невід'ємною складовою "Бандерштату" є театралізоване військово-історичне дійство. Вперше за історію фестивалю покажуть бій відділів УПА проти армії Третього Рейху. На літературній сцені виступатимуть такі поети: Томаш Деяк, Ярослав Гадзінський, Олена Руда, Ольга Мацо, Руслан Онопрієнко, Вікторія Дикобраз, Оксана Боровець, Раслан Кукса, Максим Кривцов, Володимир Ковальчук, Ігор Мітров.

2-4 серпня - фестиваль середньовічної культури "Ту Стань! - 2013". Відбудеться в селі Урич Сколівського району Львівської області. Його особливістю стане конкурс вуличних музик. Дійство не обійдеться і без традиційного нічного штурму фортеці. На фестивалі всі охочі зможуть відчути на собі вагу обладунків і позмагатись у середньовічних боях.

4 серпня - фестиваль тушкованого півня. В селі Косонь Берегівського району, відбудеться свято, на якому можна ознайомитися з унікальними рецептурами приготування смачного півника.

16-18 серпня - в селі Родатичі Городоцького району Львівської області на Сонячній галявині найбільша і найпотужніша мистецька подія - фестиваль "Захід". Виступить понад 50 гуртів на 3 сценах. У програмі фестивалю виступи таких гуртів: "Zdob Si Zdub", "Ляпис Трубецкой", "Воплі Відоплясова", "Скрябін", "Бумбокс", "Noize MC", "Крихітка", "O.Torvald", "The Вйо", "Роллікс" та інші.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.