Страва «Сімейна»

21 Тра 2012 / 15:34 | Переглядів: 1720

страва тарілка

Інгредієнти: 500 г свинини, 1 кг картоплі, 3-4 великі цибулини, 300 г сиру, гриби шампіньйони, майонез, сіль, перець, приправа "хмелі-сунелі", олія.

М'ясо нарізати скибочками як на відбивні, добре відбити, посолити, посипати меленим перцем та приправою "хмелі-сунелі" . Цибулю нарізати кільцями, не дуже тонкими. Натерти на крупній тертці сир, шампіньйони нарізати скибочками. Картоплю нарізати тоненькими кружальцями, щоб вона встигла приготуватися одночасно з м'ясом, або натерти на спеціальній терці для чіпсів.

Деко змастити олією. На розкладені відбивні покласти товстий шар цибулі, змастити майонезом, накрити кружальцями картоплі, зверху розкласти гриби, посолити, посипати товстим шаром тертого сиру. У результаті запікання сир утворить плівку, під якою м'ясо буде ніжним, соковитим, а картопля - дуже смачною.

Поставити страву в розігріту духовку на 1,5 години. Якщо рідини недостатньо, потроху підливати чи сприскувати окропом. При подачі на стіл можна прикрасити ананасами.

До основної страви смакує салат "Айсберг"

Нам потрібно: 2-3 варених яйця (курячих або перепелиних), 4-5 помідори чері , куряче філе (відварене) або шматочки риби, сухарики, цибуля, майонез, сіль, перець, посипати салат тертим сиром - Пармезан.

Якщо до майонезу додати 3 столових ложки соєвого соусу та чайну ложку гірчиці, вийде смачний соус до салату.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.