Банківська революція для бізнесу: ПриватБанк переходить на обслуговування юридичних осіб в режимі 24/7/365

28 Тра 2013 / 07:03 | Переглядів: 3146

приватбанк

ПриватБанк оголосив про революцію своєї системи обслуговування бізнесу - перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7. Як повідомив у ході зустрічі з українськими журналістами і блогерами 23 травня 2013 р. голова правління банку Олександр Дубілет, тепер корпоративні клієнти банку зможуть здійснювати платежі та отримувати інші банківські послуги в будь-який час доби і без вихідних, при цьому нічого не доплачуючи за операції в "позаурочний" час.

"Я впевнений, що наш новий порядок обслуговування бізнесу вже цього року дасть пару відсотків приросту ВВП. Ми усунули парадокс нашої банківської системи, коли для фізосіб система 24/7/365 вже працює, а для бізнесу робочі години практично не змінювалися з моменту заснування банків, - зазначив Олександр Дубілет. - При цьому всі, хто займається бізнесом, добре знають, що справжньому бізнесмену вдень робити платежі немає коли".

Вимушені "простої" банківської системи в свята і вихідні коштували економіці мільярди гривень доходів. За словами банкірів, наприклад, тільки для полтавського заводу "Агродеталь" кілька днів травневих банківських канікул коштували понад 100 тисяч гривень втраченого прибутку. Тепер бізнес зможе працювати незалежно від режиму роботи банківських відділень.

Цілодобове обслуговування юросіб ПриватБанку доступно всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та мобільні додатки. Крім самого популярного в країні онлайн-банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси Кліент-Банку з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунком і формування платежів як на відео.

"Сьогодні більше 80% операцій корпоративних клієнтів здійснюється через Приват24, бізнесменам або підприємцям немає часу їздити в банк, - зазначає Олександр Дубілет. - Керівник компанії може виїхати у відрядження або відпочивати на морі, при цьому вільно підписувати платіж своїм цифровим підписом зі смартфона або з використанням безпечної технології підпису по СМС".

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,6 мільйона рахунків індивідуальних клієнтів, 140 тисяч корпоративних клієнтів, 619 000 приватних підприємців. За даними на 1 квітня 2013 року, активи банку становлять 175 млрд грн, капітал 18,9 млрд грн, чистий прибуток банку за перший квартал 2013 року - 624 200 000 грн. У регіональній мережі банку працює 3 625 філій і відділень, 8 187 банкоматів, 7558 терміналів самообслуговування. В українській торговельній мережі оплату за банківськими картками приймають 77503 POS-терміналу ПриватБанку.

--
З повагою, прес-офіс ПриватБанку в Тернополі:
Почтовнюк Дмитро
тел.: (097) 944-32-11
(0352) 47-67-08
e-mail: pressTE@privatbank.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.