Звітуєте дистанційно – не подаєте щомісячний паперовий звіт

17 Вер 2013 / 07:55 | Переглядів: 3651

звернення

Чи потрібно щомісяця подавати Звіт про РРО та КОРО за формою №3ВР-1, якщо подаються електронні копії документів і фіскальних звітних чеків? (із телефонного сеансу "гаряча" лінія)

Суб'єкти господарювання, які подають до органів Міндоходів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, не подаватимуть Звіт про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій за формою № 3ВР-1.

Після підключення до Системи подання контрольної касової стрічки, припиняється подання паперової звітності і контрольно-звітна інформація передається лише у електронному вигляді до Системи зберігання і збору даних РРО.

За місяць, у якому проведено підключення до Системи (персоналізацію), суб'єкт господарювання у термін до 15 числа наступного місяця, подає звіт ЗВР-1 з зазначенням обсягів розрахункових операцій за період звітного місяця до початку електронного звітування.

Наприклад, якщо суб'єктом господарювання персоналізовано РРО 25 вересня, він до 15 жовтня подає звіт ЗВР-1, в якому вказує обсяги розрахункових операцій, проведених до 25 вересня. В подальшому подання звітності за формою ЗВР-1 суб'єктом господарювання припиняється!

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.