Звітність надсилається пакетом

15 Січ 2014 / 07:24 | Переглядів: 1829

Декларація

На виконання наказу Міністерства доходів і зборів України від 09.10.2013 року №561 "Про внесення змін до формату (стандарту) електронного документа звітності платників" запроваджено пакетне приймання звітності в електронному вигляді. Доопрацьоване відповідним чином безкоштовне програмне забезпечення по формуванню та подачі платниками податків податкової звітності, податкових накладних та реєстру податкових накладних в електронному вигляді станом на 25.11.2013 року(версія 1.30.27) було розміщено на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України.

Порядок роботи по пакетному формуванню звітності описано в п.7.1 "Порядку роботи з програмним забезпеченням по формуванню податкової звітності в електронному вигляді" в розділі "Платникам податків про електронну звітність"-"Програне забезпечення"-"Порядок роботи з ОПЗ"-"Додаткові матеріали". Окрім того, пекетне формування звітності реалізовано і в комерційних програмних продуктах існуючих на даний час. Починаючи з 27.11.2013 року приймання звітності в електронному вигляді здійснюється тільки за зміненими форматами відповідно до вимог назазу Міндоходів України №561 від 09.10.2013 року.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.