Знайомство з підприємствами м. Тернополя

11 Лип 2014 / 12:26 | Переглядів: 2699

СЕ БОРДНЕТЦЕ-Україна 2

З 30 червня по 22 серпня 2014 року Тернопільська міська молодіжна громадська організація ФСК “СПОРТ-КЛАС” організовує літню дитячу школу, метою якої є дозвілля та відпочинок дітей нашого міста у літній період. Тернопільський міськрайонний центр зайнтятості пішов назустріч зверненню Президента клубу Лілії Проць і посприяв проведенню професіографічної екскурсії в ТзОВ “СЕ БОРДНЕТЦЕ-Україна”, яка відбулася 7 липня 2014 року.

Спеціаліст з профінформації центру зайнятості Гороховська Оксана ознайомила дітей з історією виникнення даного підприємства, з основними напрямками діяльності, з професійною структурою, режимом праці та професіями і спеціальностями, які затребувані на цьому заводі. Учні дізнались, що тут працюють люди як за робітничими професіями, так і службовими спеціальностями. Зокрема, актуальною вакансією залишається комплектувальник проводів та оператор верстатів з програмним керуванням. Водночас підприємству потрібні і менеджер з логістики, конторський службовець, і технік з підготовки виробництва. Менеджер по персоналу Мар'яна Гребеняк, дала можливість школярам побачити весь процес створення кабельних систем для автомобілевиробника "Фольксваген”, провівши екскурсію заводськими цехами. Діти з інтересом спостерігали за роботою працівників, а на завершення екскурсії мали можливість потренуватися у власній спритності рук, виконавши цікаві вправи на спеціально створених тренажерах.

Приємно вразило усіх присутніх на екскурсії те, що робочі місця працівників є добре облаштованими, усюди панує чистота і порядок.

У даному заході прийняли участь близько 40 дітей.

Головний спеціаліст відділу довідково-інформаційної роботи з населенням - Гороховська О.Д.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.