Змінили прізвище – Вам у податкову

13 Лип 2017 / 09:11 | Переглядів: 1855

весілля молода конкурс

Фото: Іван Пшоняк

Фізичні особи у разі зміни даних, які вносяться до Облікової картки платника податків, зобов'язані подавати до податкової інспекції відомості про такі зміни.

Це стосується, насамперед тих громадян, які після одруження змінили прізвище та тих, хтозмінив місце проживання. Про це інформували у відділі реєстрації та обліку платників Тернопільської ОДПІ.

Фахівці відділу зазначили, що особам, які змінили прізвище необхідно звернутись доподаткової інспекції за місцем проживання, а у разі зміни місця проживання - за новим місцем проживання, із заявою за формою № 5ДР, паспортом та документом, що підтверджує такі зміни. Внесення змін до Державного реєстру здійснюється протягом п'яти робочих днів від дня подання такої заяви. В Тернопільській ОДПІ таку послугу надають в Центрі обслуговування платників (вікно№17). Довідки за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.