Змінено розмір соцпільги

05 Січ 2017 / 10:51 | Переглядів: 1449

податкова пільга одиноким матерям 2

Як інформували в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Тернопільської ОДПІ, узв'язку із встановленням станом на 1 січня 2017 року нового розміру прожиткового мінімуму для працездатної особи (у розрахунку на місяць) - 1600 грн, змінився розмір соціальної пільги таграничний розмір доходу, що дає право на отримання такої пільги (довідково: соцпільга - цеправо на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного відодного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги).

Зокрема, 100 відсоткова пільга становитиме - 800 грн, соцпільга в розмірі 150 відсотків складатиме - 1200 грн, а дохід осіб, які мають право на застосування пільги в розмірі 200відсотків, зменшуватиметься на 1600 грн. Граничний розмір доходу, що дає право наотримання такої пільги, складає - 2240 грн.

В управлінні, також нагадали, що податкова соціальна пільга застосовується до нарахованого платнику податку місячного доходу у вигляді заробітної плати тільки за одним місцем його нарахування (виплати).

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.