Жителі Тернополя можуть подати документи на отримання субсидій у ЖЕКах

12 Жов 2015 / 12:02 | Переглядів: 2503

субсидії 131

Тернополян закликають подавати заяви на отримання субсидій. У міській раді кажуть, що наразі уже 19 тисяч тернопільських сімей скористались своїм правом і отримали субсидію. Проте, як зазаначив очільник міста Сергій Надал, очікували, щозаявок буде близько 40 тисяч.

- Коли була інформація про підняття тарифів ми розраховували, що близько 40 тисяч сімей скористаються своїм правом і будуть звертатись за субсидіями. Наразі таких сімей значно менше, оскільки частина з них просто не вірить у це, а частина не хоче. На сьогоднішній день до нас подали заяву на отримання субсидій близько 20 тисяч сімей. Вже призначена субсидія для 18 тисяч, - зазначив очільник міста. - Вважаю, якщо уряд підняв тарифи і при цьому не підняв заробітної плати і пенсії, то люди просто повинні скористатись своїм правом і отримати субсидії.

Для того, щоб тернополянам було комфортнішеподати документи і оформити субсидії, особливо це актуально в опалювальний період,спеціалісти управління соціальної політики приймають документи в приміщеннях ЖЕКів.

Прийом документів здійснюється за адресами:вул. Карпенка, 12,пр. С.Бандери, 94,вул. Чалдаєва, 1,вул. Спадиста, 8,вул. 15 Квітня, 6-15 вул. К.Савури, 3,вул. Довженка, 17,вул. Злуки, 55.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.