Зекономили на податку – переплатили штрафів і пені

30 Сер 2013 / 08:20 | Переглядів: 1762

Гроші

Понад 1,3 млн. грн. штрафних санкцій і пені донарахували тернопільські міндоходівці підприємствам, які допустили порушення при обчисленні та сплаті податку на доходи фізичних осіб. Такі порушення були виявлені у результаті 81 перевірки суб'єктів господарювання - юридичних осіб. Про це повідомив заступник начальника Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Василь Кравець.

За його словами, серед досить поширених помилок - несвоєчасне та неповне перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб, ненарахування та неперахування до бюджету цього платежу з виплачених доходів громадянам за цивільно-правовими відносинами, методологічні помилки при заповнені „Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку” (форми 1-ДФ). Так, 23 підприємствам, які своєчасно не перерахували до бюджету податок на доходи та мають борг по сплаті цього платежу, донараховано податку, штрафних санкцій та пені в сумі 965,8 тис. грн.

За матеріалами управління доходів і зборів з фізичних осіб
Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.