Затверджено перелік товарів благодійної допомоги, які не оподатковуються ПДФО

05 Гру 2014 / 16:51 | Переглядів: 1832

податкова будівля

Кабінет Міністрів України 26 листопада цього року за №653 прийняв Постанову „Про затвердження переліку потреб, сума благодійної допомоги для задоволення яких не включається до оподатковуваного доходу платників податку на доходи фізичних осіб”.

Згідно з документом даний перелік включає потреби для відновлення втраченого майна. Зокрема, мова йде про закупівлю товарів і послуг, необхідних для відбудови пошкодженого чи знищеного житла, господарських будівель і споруд. Крім цього, передбачається забезпечення житлом та житлово-комунальними послугами, речами індивідуального користування (взуття, одяг, білизна тощо), побутовою технікою, транспортними засобами, продуктами харчування, здобуття або продовження здобуття певного освітнього рівня, надання юридичної допомоги особам для відновлення та захисту їх прав у зв'язку з виникненням обставин, що зумовили надання благодійної допомоги.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.