Затверджено оновлений звіт для неприбуткових

22 Чер 2017 / 14:40 | Переглядів: 1805

податкова запроваджено новий електронний сервіс «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з

У Тернопільській ОДПІ повідомили, що 20 червня 2017 року в "Офіційному віснику України" у№ 48 опубліковано Наказ №469, яким викладено у новій редакції Звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації.

У змінах враховано окремі нововведення, запроваджені Податковим кодексом з01.01.17р.

Зокрема, в оновленому звіті вилучено вікно про квартальний звітний період, оскільки, для неприбутківців передбачено лише річний і місячний звітні періоди. Додано й окрему комірку "ФЗ" для відміток про подання фінансової звітності. Це свідчить, що така звітність є невід'ємною частиною та повноцінний додаток до Звіту. Також, форму звіту доповнили рядком для розрахунку суми 3-відсоткового штрафу в разі подання уточнюючого Звіту.

Докладніші консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 таза телефоном: 43-469-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.