Затверджено нову форму декларації акцизного податку

03 Лют 2015 / 12:16 | Переглядів: 1740

підприємець

Міністерство фінансів України наказом від 23.01.2015 р. №14 затвердило форму декларації акцизного податку, а також Порядок її заповнення та подання.

Декларація складається із загальної частини, що містить необхідні обов'язкові реквізити платника, та шести розділів, що складаються платниками залежно від виду підакцизних товарів, додатків розрахунків для обчислення суми податку залежно від виду встановлених ставок акцизного податку, а також розділу, що заповнюється працівниками Державної фіскальної служби України після подання Декларації.

Вказана звітність платниками акцизного податку подається до податкової інспекції за місцем реєстрації щомісяця, не пізніше 20 числа наступного звітного періоду. Місцем реєстрації платника, що є суб'єктом господарювання роздрібної торгівлі, який здійснює реалізацію підакцизних товарів, є місцезнаходження пункту продажу товарів.

Відомості, наведені в Декларації, повинні підтверджуватися первинними документами та даними бухгалтерського обліку.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.