Зарплатний борг погасили понад 30 підприємств

03 Гру 2013 / 14:45 | Переглядів: 1653

Гроші

Протягом січня-листопада цього року заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам погасило 31 підприємство. Загальна сума погашеного зарплатного боргу - 11,5 млн. грн. Відтак, до бюджету поступило понад 1,3 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. Лише протягом листопада „зарплатний” борг погасили 5 підприємств на суму 154,1 тис.грн., відповідно до бюджету поступила 49,7 тис.грн. податку на доходи.

З питань ліквідації зарплатної заборгованості тернопільські міндоходівці співпрацюють з органами місцевого самоврядування. Так з початку року фахівцями відомства взято участь у 18 комісіях з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, сплати податків та внесення обов'язкових платежів, що діють при Тернопільській міській раді та Тернопільській райдержадміністрації. На таких засіданнях заслухано 115посадових осіб підприємств, установ і організацій та 26 приватних підприємців, які допустили порушення вимог чинного законодавства щодо оплати праці та сплати податків і обов'язкових платежів до бюджету, а також мають заборгованість по виплаті заробітної плати найманим працівникам та по податку на доходи фізичних осіб, тощо.

За матеріалами управління доходів і зборів з фізичних осіб

Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.