Запроваджено зміни до «акцизної» декларації

20 Чер 2017 / 07:28 | Переглядів: 1413

Податкова Центр обслуговування платників податків

У Тернопільській ОДПІ повідомили, що 6 червня 2017 року набрав чинності наказ Мінфіну №451, яким затверджено Зміни до форми декларації акцизного податку та Порядку заповнення іподання декларації акцизного податку.

Змінами, зокрема, передбачено доповнення розділу В "Податкові зобов'язання з реалізації пального" декларації акцизного податку новим рядком за кодом операції В18 "Сума податкових зобов'язань (сума значень рядків В1-В1о та В17 за вирахуванням рядка В11)".

Також уточнено, що розділ ІІ Розрахунку суми акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів заповнюється платниками податку привиправленні або уточненні показників звітності за податкові (звітні) періоди до 01.01.17.

Довідково: наказ № 451 опубліковано в бюлетені "Офіційний вісник України" від 06.06.17 р. №44.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.