Запроваджено сервіс з подання скарги на рішення комісій щодо відмови у реєстрації податкових накладних

14 Тра 2018 / 15:37 | Переглядів: 1885

Податкова Центр обслуговування платників податків

У Тернопільській ОДПІ повідомили, що Державною фіскальною службою запроваджено новий сервіс - подання скарги на рішення комісій, які приймають рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в ЄРПН в такій реєстрації в електронному вигляді.

Новий сервіс запроваджено відповідно до вимог Постанови КМУ від 21.02.2018 №117 "Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних".

Створити та надіслати Скаргу, а також заяву про відмову від поданої скарги платник має змогу через Електронний кабінет, вхід до якого здійснюєтьсяза адресою:cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС.

Також для формування Скарги або Заяви в електронному вигляді платник податків самостійно на власний розсуд може обрати будь-яке програмне забезпечення, яке формує вихідний файл відповідно до затвердженого формату (стандарту).

Скарга направляється за формою J(F)1313201.

До Скарги подаються документи про підтвердження реальності здійснення операцій по відмовленим податковим накладним/розрахункам коригування за формою J(F)1360102.

Кожен документ, що додається до Скарги надсилається окремим додатком у форматі pdf та повинен мати розмір не більше 2 мегабайт.

Зразок заповнення Скарги розміщено за адресою:http://sfs.gov.ua/data/files/224876.jpg

У разі відкликання Скарги до прийняття рішення комісією ДФС з питань розгляду скарг, платник податків має право подати Заяву за формою J(F)1313301.

Електронні формати Скарги та Заяви розміщенні на офіційному веб-порталі ДФС у розділі "Електронна звітність" / Платникам податків про електронну звітність / Інформаційно-аналітичне забезпечення / Реєстр електронних форм податкових документів.

Докладніші консультації - у Центрі обслуговування платників. Телефон для довідок: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.