Запитати в тернопільських податківців можна й через Skype

20 Жов 2017 / 08:13 | Переглядів: 1850

Skype

Відеоконсультація, яку проводили тернопільські податківці нещодавно в режимі он-лайн, цього разу почалась зі спілкування з-за кордону. На зв'язок вийшла наша співгромадянка, паніОксана, яка тепер проживає у Німеччині, однак залишається громадянкою України.

Якзазначила додзвонювач, вона уважно слідкує за новинами вітчизняного законодавства, втому числі й у сфері оподаткування. З різноманітною податковою інформацією знайомиться давно, відвідуючи інтернет-видання. Однак, на скап-зв'язок з державною установою, вийшла вперше. Дуже просто та зручно, - зазначила Ольга. Зароблені кошти за кордоном вона планує вкласти в Україні в альтернативні джерела енергії (на власному обійсті встановити сонячні батареї), та продавати залишки енергії державі. Тож, її і зацікавило, чи буде такий дохід оподатковуватись, за якими ставками, і чи обов'язково потрібно реєструватись підприємцем.

ЇЇ спілкування з головним державним інспектором Тернопільської ОДПІ Галиною Оленин було досить-таки тривалим та змістовним, однак, це не завадило іншим додзвонювачам, тепер уже тернополянам, поставити свої запитання податківцям стосовно податкової знижки, нових форм податкової звітності, розміру мінімальної зарплати та режиму роботи Центру обслуговування.

Тож, відведені 2 години для спілкування, пройшли цікаво та змістовно. Але, попереду - нові діалоги, адже консультування в режимі он-лайн - це систематичний сервіс ТернопільськоїОДПІ, який корисний як платникам, так і податківцям.

Нагадаємо, що з початку року в Центрі обслуговування уже провели 34 таких Skype-консультацій, послугами яких скористалось 96 громадян. Усіохочі можуть скористатись таким сервісом, для цього, необхідно додати адресата todpi1918 до своїх контактів(Skype). З графіком консультаційних тем можна ознайомитись на офіційному веб-порталі Територіальних органів ДФС у Тернопільській області (tr.sfs.gov.ua) у рубриці "Заходи для платників".

Докладніша інформація за телефоном: 43-46-46.

За матеріалами тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.