Західному ГРУ ПриватБанку — 20 років!

17 Вер 2013 / 09:57 | Переглядів: 2208

приватбанк

Західне ГРУ ПриватБанку святкує 20-ту річницю створення! Протягом усіх цих років Західне головне регіональне управління зростало та розвивалось, щоденно удосконалюючи роботу та технології обслуговування. На сьогоднішній день формат усіх відділень відповідає т.з. технології "відділення майбутнього", де усі процедури максимально спрощені і клієнт має змогу самостійно виконувати потрібні йому банківські операції.

З нагоди 20-річчя роботи Західного ГРУ ПриватБанку для жителів Тернопільської, Львівської, Чернівецької та Закарпатської областей ПриватБанк проводить з 03.09.2013 по 30.09.2013 депозитну акцію "20 років довіри". В рамках акції активним клієнтам банку даних областей будуть надіслані sms-повідомлення з запрошенням оформити вклад "Депозит Плюс" в національній або іноземній валюті на 6, 12 місяців з надбавкою 1% на рахунок "Бонус Плюс".

Західне ГРУ - одне з найбільших у Західному регіоні. Відділення Західного ГРУ обслуговують близько 256 тис. пенсійних карт, близько 255 тис. зарплатних карт. Клієнтам емітовано понад 1,4 млн. пластикових карток “Універсальна”. На депозитних рахунках розміщено понад 6,3 млн. гривень, кількість клієнтів що скористалися даною послугою сягає понад 130 тис. Ці цифри найкращим чином підтверджують стабільний та гармонійний розвиток відділень ПриватБанку у Львівській, Чернівецькій, Закарпатській та Тернопільській областях.

"Сьогодні у нас працює вже понад 1 926 працівників, - говорить директор Західного ГРУ ПриватБанку Орест Блащук. - Але наш колектив потребує нових працівників, адже ПриватБанк — це динамічний банк, що активно впроваджує нові технології та відкриває нові відділення. Найближчим часом ми плануємо прийняти ще близько 200 осіб".

Умови роботи у ПриватБанку включають в себе не тільки повний соціальний пакет і прозору систему мотивації, але і додаткові можливості - регулярне навчання, участь у корпоративних святах, можливість подавати ідеї і, що важливо, реальне кар'єрне зростання - близько 70% керівників відділень починали свою шлях зі звичайних фахівців. При цьому, зарплата співробітників Західного ГРУ на 15% вище, ніж у їхніх колег з інших банків регіону.

У відділеннях ПриватБанку можна оформити кредит, поповнити депозитний рахунок, відправити грошовий переказ у зручний для клієнта час. Фахівці відділень завжди готові швидко і якісно допомогти у вирішенні будь-яких фінансових питань, освоїти нові технології самообслуговування, приділити увагу кожному клієнту. А в травні ПриватБанк оголосив про революцію своєї системи обслуговування бізнесу - перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7. Цілодобове обслуговування юросіб ПриватБанку доступне всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та мобільні додатки. Крім найпопулярнішого в країні онлайн-банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси Кліент-Банку з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунком і формування платежів як на відео.

У Тернопільській, Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях працює понад 785 банкоматів, 915 терміналів самообслуговування та 314 відділень.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.