Задекларуйте свої доходи до 1 травня 2017 рок

13 Бер 2017 / 07:38 | Переглядів: 1738

податкова декларація 2

У Тернопільській ОДПІ звертають увагу, що декларування доходів це - конституційний тагромадянський обов'язок кожного громадянина України, тому запрошують усіх, у кого цьогоріч виникає обов'язок щодо декларування, подати до податкової інспекції Декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня 2017 року. Сплатити нараховані податкові зобов'язання потрібно до 1 серпня 2017 року.

У відділі адміністрування податку на доходи фізичних осіб та податків з громадян зазначили, що Декларацію можна подати за вибором платника в один із таких способів:

- особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

- надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, не пізніше ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації;

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису, не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

Також нагадуємо, що з 1 січня 2017 року запроваджена нова форма Декларації, яказатверджена наказом Мінфіну №821.

Детальні консультації щодо подання та особливостей заповнення Декларації промайновий стан і доходи, а також відвідати відповідні тренінги можна - у Центрі обслуговування платників заадресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.