За землю сплатили майже 15,3 млн. грн. плати

14 Тра 2013 / 17:00 | Переглядів: 1665

Гроші

Саме стільки орендної плати за користування землею та земельного податку сплатили платники податків Тернополя та Тернопільського району протягом січня-квітня цього року. Це на 1,9 млн. грн. перевищує відповідний минулорічний показник.

Суб'єкти господарювання обласного центру поповнили скарбницю, сплативши 13,4 млн. грн. даного платежу, що на 1,5 млн. грн. більше, ніж минулоріч. З них суб'єкти підприємницької діяльності - юридичні особи сплатили 11,3 млн. грн. (на 1,4 млн. грн. більше), а фіз-особи - 2,1 млн. грн. (на 164,6 тис. грн. більше).

Від платників податків Тернопільського району до бюджету надійшло 1,9 млн. грн. плати за землю, що на 348,7 тис. грн. більше, порівняно з минулим роком. Суб'єкти господарювання - юр-особи сплатили 1,4 млн. грн. „земельного” платежу, а підприємці та громадяни - 485,4 тис. грн., це відповідно на 286,1 тис. грн. та 62,6 тис. грн. більше, ніж торік.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.