За неподання звітності з єдиного соціального внеску - штраф

30 Жов 2013 / 14:51 | Переглядів: 1932

Штраф міліція ДАІ

Нагадуємо платникам єдиного внеску, що неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності щодо єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування передбачає адміністративну відповідальність для посадових осіб платників ЄСВ. Дана норма регламентована частиною 1 ст. 26 Закону України від 08.07.2010 № 2464 "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Згідно ст. 165 прим. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності щодо єдиного внеску тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-510 грн.)

Повторне (протягом року) вчинення таких дій особою, яку було піддано адміністративному стягненню передбачає накладення штрафу на посадових осіб від тридцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510-680 грн).

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.