За 7 місяців платники Тернопілля поповнили бюджет країни на 1,4 мільярди гривень

07 Сер 2014 / 11:28 | Переглядів: 1361

Гроші

Протягом січня-липня цього року платники податків області сплатили до зведеного бюджету майже 1,4 млрд грн. За словами в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Євгена Воробця, це на 177,7 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року, і на 157,4 млн грн більше від очікуваного.

Зокрема, платники спрямували до державного бюджету понад 342 млн грн податку на прибуток, 355 млн грн податку на додану вартість, 16,4 млн грн акцизного податку та 49,3 млн грн інших платежів. До місцевих бюджетів за 7 місяців цього року надійшло майже 632 млн гривень.

"Найбільша заслуга в позитивних напрацюваннях належить сумлінним і чесним платникам, що спонукає наповнити наші відносини новим змістом без зайвого тиску - бізнес системно розвивається та отримує прибуток, а бюджет відповідно поповнюється та реалізовує програми соціально-економічного розвитку", - зазначив Євген Воробець.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.