З тіні вилучили 886,2 дал лікеро-горілчаних виробів

31 Січ 2013 / 10:40 | Переглядів: 1532

Гроші

Про це повідомив перший заступник начальника - начальник відділу податкової міліції Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Громляк, підводячи підсумки минулорічної роботи. Вартість підпільного алкоголю склала понад півмільйона гривень. Крім того, з „тіні” вилучено 7 дал спирту на суму 3 тис. грн. та 5 295 пачок сигарет на суму майже 54 тис. грн.

Таким чином податковим міліціонерам вдалося упередити потрапляння на святкові прилавки нелегального алкоголю. Адже ні для кого не секрет, що підпільно виготовлені алкогольні напої часто містять домішки, які можуть завдати шкоди здоров'ю. Бо, зазвичай, виробництво такої продукції здійснюється в антисанітарних умовах, без дотримання технології.

Загалом, протягом минулого року податковими міліціонерами виявлено 26 злочинів. З них 13 злочинів - за фактами ухилення від сплати податків, з яких 12 - із завданими державі збитками в особливо великих розмірах, ще 3 злочини - за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

До Державного бюджету фахівцями підрозділу мобілізовано 5,6 млн. грн., а також по 22 фактах упереджено незаконне відшкодування з бюджету податку на додану вартість на загальну суму 429,7 тис. грн.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.