З тіні вилучили 785,9 дал лікеро-горілчаних виробів

29 Лис 2013 / 06:45 | Переглядів: 1939

алкогоголь

Про це повідомив заступник начальника оперативного управління Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Олександр Кондратюк. Вартість підпільного алкоголю склала 38,6 тис. грн. Крім того, з „тіні” вилучено 93,1 дал спирту на суму 33 тис. грн. та 2 000 пачок цигарок на суму 31 тис. грн. та 12,5 тонн пально-мастильних матеріалів загальною вартістю 172 тис. грн.

Таким чином податковим міліціонерам вдалося упередити потрапляння на прилавки нелегального алкоголю. Адже ні для кого не секрет, що підпільно виготовлені алкогольні напої часто містять домішки, які можуть завдати шкоди здоров'ю. Бо, зазвичай, виробництво такої продукції здійснюється в антисанітарних умовах, без дотримання технології.

Загалом, протягом січня-жовтня цього року податковими міліціонерами в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 39 кримінальних правопорушень. З них 26 злочинів - за фактами ухилення від сплати податків, з яких 20 - із завданими державі збитками в особливо великих розмірах.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.