З міського бюджету витратять понад 250 мільйонів гривень через зміни влади

28 Вер 2015 / 14:55 | Переглядів: 2066

долари

Бюджет Тернополя отримав додатково понад 150 мільйонів гривень. Про це повідомляють у міській раді. Ці гроші з'явились у зв'язку із тим, що ввели нові види податків.

Проте, як розповідає міський голова Сергій Надал, у зв'язку з фінансовою децентралізацією бюджет міста додатково отримав і нові витрати, а це майже 250 мільйонів гривень. Ці гроші повинні витратити на утримання спортивних закладів, закладів культури, закладів соціального спрямування. Кошти на ці структури раніше виділяла держава.

-У зв'язку із введенням нових податків бюджет міста додатково отримав 150 мільйонів гривень. Проте, у зв'язку з фінансовою децентралізацією бюджет міста отримав і нові витрати, а це 250 мільйонів гривень, якихраніше не було. Це витрати на утримання закладів спорту, закладів культури, закладів соціального спрямування. Тобто раніше ми ці витрати не несли, - зазначив очільник міста.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.