«Єдинник» отримав понад 1 млн грн: коли потрібен РРО?

26 Кві 2018 / 06:08 | Переглядів: 1524

касовий апарат

Фізичні особи-підприємці платники єдиного податку II та III груп, які в календарному році перевищили обсяг доходу 1 000 000 грн, зобов'язані з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, при здійсненні своєї господарської діяльності застосовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО).

Але, у разі здійснення розрахунків за реалізовані товари (надані послуги) в безготівковій формі шляхом перерахування коштів з поточного рахунку на поточний рахунок, або внесення коштів до банку для подальшого їх перерахування на поточні рахунки, РРО не застосовується.

Нагадуємо, що у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ фахівці інспекції консультують, проводять тренінги та надають практичну допомогу в заповненні Декларації про майновий стан ідоходи та подання електронної звітності з використанням електронного підпису. Телефони для довідок: 43‑46-10, 43-46-46.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.