Є три способи подати декларацію в податкову

15 Кві 2018 / 12:18 | Переглядів: 1343

податкова декларація 2

Кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами уподовж 2017 року, триває до 2травня 2018 року включно, тому фахівці Тернопільської ОДПІ радять тернополянам виконати свій конституційний обов'язок та вчасно подати декларацію про майновий стан і доходи.

Податкова декларація про майновий стан і доходи подається платниками податків за місцем своєї податкової адреси. Для цього є три способи її подання:

Перший - подання декларації особисто або уповноваженою на це особою, тобто з безпосереднім відвідуванням податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Удругомуспособі - декларацію можна надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення. У такому разі є певний нюанс, таке відправлення платник податку зобов'язаний здійснити не пізніше ніж за п'ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації.

Третійспосіб є найсучаснішим - це декларування засобами електронного зв'язку в електронній формі. Якщо вирішите скористатись саме цим шляхом і подати декларацію через "Електронний кабінет платника податків", що розташований на веб-порталі ДФС України в меню електронних сервісів, врахуйте вимоги законів щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису (ЕЦП)

Залишились лічені дні до завершення деклараційної кампанії, тож, радимо не вагатись та задекларувати свої доходи у будь-який зручний для Вас спосіб.

Докладніше - у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ. Телефон для довідок: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.