Якщо заборгували - поверніть

15 Вер 2014 / 07:26 | Переглядів: 2077

підприємець

Одним із пріоритетних напрямків діяльності податкових органів залишається удосконалення механізму погашення податкового боргу платниками перед бюджетами та державними цільовими фондами.

Зокрема, від платників Тернопільської ОДПІ протягом січня-серпня 2014 року, за рахунок погашення податкового боргу надійшло до зведеного бюджету 39, 3 млн. грн. З цієї суми боржники сплатили самостійно 23, 3 млн. грн. та 14, 5 млн грн. - за рахунок погашення розстрочених сум податкового зобов'язання. У судовому порядку за виконавчими провадженнями та від боржників, які перебувають у процедурах банкрутства поступило 1, 5 млн. грн.

Крім того, за рішенням суду очікується сплата боргу 78 платниками за рахунок стягнення готівкових (безготівкових) коштів в сумі 16, 1 млн. грн. та 11, 2 млн. грн - за рахунок заставного майна 4 боржників.

Контролюючі органи з розумінням ставляться до своїх боржників. Створюються усі умови, аби платник зміг повернути борг, не нашкодивши своєму бізнесу. В свою чергу, такі боржники повинні сумлінно віддати те, що належить державі, а не шукати обхідних шляхів аби не сплачувати боргових зобов'язань.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.