Як заповнити платіжне доручення при перерахування коштів до бюджету?

25 Січ 2014 / 06:32 | Переглядів: 3332

Декларація

У новому Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення помилково або надміру зарахованих коштів наведено приклади заповнення поля "Призначення платежу" у платіжних документах на сплату не тільки податків і зборів, а й митних платежів і єдиного соціального внеску.

Відтепер у разі самостійної сплати платником податку нарахованих бюджетних платежів або за актами перевірок поля №№ 5, 6 та 7 поля "Призначення платежу" не заповнюють. Якщо перерахування платежів проходить за висновками органу Міндоходів (перекидка з одного платежу на інший, повернення надміру сплачених платежів, перерахування з бюджету відшкодування ПДВ тощо), то в полі № 5 ставлять дату висновку органу Міндоходів, у полі №6 - номер висновку.

Коментований Порядок заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування ПДВ, повернення помилково або надміру зарахованих коштів, який затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 22.10.2013 р. №609, прийшов на зміну аналогічному нормативу, затвердженому наказом Міністерства фінансів України від 07.07.2012 р. №817.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Тернопільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.