Як подавати податкову звітність, то – Інтернетом

06 Бер 2018 / 23:01 | Переглядів: 1492

податкова електронна звітність 2

У Тернопільській ОДПІ розповіли про результати роботи та особливості подання звітності електронно. Так, як повідомила Любов Воловоденко, начальник відділу електронних сервісів тазвітності, лише улютому2018 року прийнято 38100 документи податкової звітності та звітності по єдиному внеску (звітності по ЄВ - 11701 документ). Більш як 71,8 % отриманої звітності прийнято засобами телекомунікаційного зв'язку, у тому числі 19,2 % звикористанням Електронного кабінету платника.

Для подання звітності електронно на веб-порталі ДФС функціонує сервіс "Електронний кабінет платника". Аби почати ним користуватись потрібно зайти запосиланням cabinet.sfs.gov.ua та в приватній частині (особистому кабінеті) вибрати режим "Введення звітності", який надає користувачу можливість створити, редагувати, підписати танадіслати звітність до контролюючих органів.

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом, платники податків мають можливість звернутися до ДФС за телефоном: 0-800-501-007.

У Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ можна відвідати тренінги таотримати практичну допомогу щодо електронного заповнення звітності. Телефон для довідок: 43-46-10.

За матеріалами Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.