Як отримати ідентифікаційний номер для дитини

15 Жов 2013 / 14:19 | 1 коментар | Переглядів: 15208

податкова будівля

Наступного року моя дитина піде у перший клас. Хотілося б заздалегідь виготовити ідентифікаційний номер для неї . Роз'ясніть з чого починати? (запитували під час відео-консультації)

Відповідають фахівці інформаційно-комунікаційного відділу Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Якщо дитині, яка ще не досягла шістнадцяти років або є неповнолітньою і ще не має паспорта, потрібно отримати документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, це може зробити за неї один з батьків. Для цього необхідно пред'явити свідоцтво про народження дитини та документ, що посвідчує особу одного з батьків. У разі, якщо свідоцтво про народження дитини видане не українською мовою, то треба подати засвідчений у встановленому законодавством порядку переклад такого свідоцтва українською мовою.

Реєстраційний номер облікової картки видається територіальним органом Міндоходів протягом п'яти робочих днів із дня звернення такої особи до податкової інспекції за місцем проживання.

Мешканці Тернополя і Тернопільського району можуть отримати реєстраційний номер облікової картки у центрі обслуговування платників податків Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області за адресою: вул. Білецька,1, ліве крило адмінбудинку ГУ Міндоходів у Тернопільській області зал №1, вікно 17. Додаткова інформація за тел. 52-12-27, 15-07

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.