Все заради безпеки

03 Кві 2015 / 08:49 | Переглядів: 1684

Все заради безпеки

Я керівник фірми і нещодавно дав довіреність менеджеру отримати ключі електронного цифрового підпису в податковій. Був здивований, коли кожен диск, а їх було три (мій підпис, головного бухгалтера та печатка) були окремо упаковані в конверти та опечатані. Такі перестороги давно?

Справді, нещодавно набрала чинності нова редакція Регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС України, відповідно до якої діє оновлений порядок отримання послуг електронного цифрового підпису.

При заповненні реєстраційних документів заявнику необхідно зазначати свої контактні дані, зокрема номер телефону та діючу електронну адресу, які дозволяють зв'язатися з ним.

Якщо по ключі звертається та отримує довірена особа, то разом з комплектом реєстраційних документів необхідно надати конверт із розрахунку один конверт для одного носія особистого ключа підписувача. Таким чином, уникнеться доступ сторонніх осіб до ключової інформації.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.