Водопостачання в Тернополі відновили

03 Вер 2015 / 09:55 | Переглядів: 1978

Чумак 365463

Відбулась робоча зустріч міського голови Тернополя Сергія Надала із керівництвом ВАТ "Тернопільобленерго" та директором КП "Тернопільміськтеплокомуненерго, під час якої було обговорено ситуацію щодо заборгованості комунального підприємства за спожиту електроенергію та визначено графік погашення заборгованості.
Припинення постачання гарячої води у будинках тернополян виникли через тарифну політику Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), яка майже щомісяця підвищує тарифи на електроенергію і газ та у відмінностях між реальними затратами та передбаченими у тарифах на комунальні послуги. Відшкодування різниці, що виникає в тарифах, повинен здійснювати Уряд, але це відбувається майже із річною затримкою, натомість енергетики виставляють рахунки за спожиті енергоносії відразу у наступному місяці.

Окрім того, постановою Уряду виділено субвенцій для покриття різниці в тарифах усій Тернопільщині лише 4 мільйони, у той час як лише Тернополю до кінця 2015 року необхідно більше 50 мільйонів гривень.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.